Využitie ICT v destinácii cestovného ruchu - Bažó, Ladislav, 1980-
Význam využívania sociálnych médií pre zvyšovanie reputácie a budovanie značky destinácie cestovného ruchu. Silná značka ako predpoklad rozvoja destinácie v súčasnom turbulentnom konkurenčnom prostredí. Analýza interakcie návštevníkov a destinačnej marketingovej organizácie mesta Piešťany na sociálnych médiách.