Prístupy k podnikovej kultúre - Hvizdová, Eva, ml
Autori analyzujú všeobecný, t.z. modelový prístup ponímania podnikovej kultúry a prístup spoločenskej zodpovednosti zo strany manažmentu podnikov ako nového fenoménu podnikovej kultúry. Podniková kultúra do značnej miery vplýva na výkonnosť podniku.