Zodpovedné marketingové riadenie ako základ ekonomickej prosperity organizácie - Chebeň, Juraj
Príspevok identifikuje kľúčové prvky zodpovedného riadenia v organizácii potrebného na tvorbu a udržanie udržateľného rozvoja organizácie. Faktory vplývajúce na zodpovedné riadenie organizácie.