Udržateľnosť v gastronómii - Staňo, Roman
Faktory ovplyvňujúce udržateľnosť gastronómie vo vzťahu k životnému prostrediu. Využívanie zdrojov a surovín pre jedlá a nápoje až po finálnu realizáciu produktov gastronómie.