Možnosti využitia systému posudzovania zhody na zvýšenie vnímania kvality poskytovaných služieb - Strhan, Rastislav, 1968-
Využitie foriem posudzovania zhody pre špecifické segmenty zákazníkov, ktoré môžu byť vhodným a efektívnym nástrojom diferenciácie v konkurenčnom prostredí a nájdenia konkurenčnej výhody pre poskytované produkty.