Možnosti barterového obchodovania pri prekonávaní hospodárskych porúch v období krízy - Svobodová, Valéria
Korporátny a maloobchodný barter. Lokálne systémy výmenného obchodu (LETS), ktoré ponúkajú alternatívu ku konvenčnému systému peňazí, v situácii keď konvenčné peniaze obmedzujú možnosti komunitného hospodárstva. Základné vlastnosti.