Inovácie v kontexte hospodárskej stratégie Európskej únie - Škvarčeková, Oľga
Výskum a inovácie, ktoré sú potrebné na riešenie naliehavých spoločenských výziev. Európa 2020 - stratégia na zabezpečenie inteligentného, udržateľného a inkluzívneho rastu. Poslaním stratégie je vytvoriť z Európskej únie inteligentné, udržateľné a inkluzívne hospodárstvo, ktoré zabezpečí vysokú mieru zamestnanosti, produktivity a sociálnej súdržnosti.