Možnosti využívania vybraných nástrojov e-commerce v podnikaní na internete - Jurkovičová, Lujza
Možnosti využívania dvoch vybraných nástrojov sociálnej e-commerce, a to blogov a sociálnej siete Facebook. Vztah e-commerce a e-marketingu.