Zdravotne postihnutý klient v cestovnom ruchu - Valenteová, Katarína
Identifikácia kľúčových determinantov, umožňujúcich zdravotne postihnutým byť aktívnymi účastníkmi cestovného ruchu. Rámcová dohoda medzi UNWTO, Fundación ONCE a ENAT- European Network for Accessible Tourism, rezolúcia Valného zhromaždenia UNWTO pod názvom "Bezbariérový cestovný ruch pre všetkých".