Perspektívy vývoja Eurozóny po roku 2009 - Vargová, Andrea
Perspektívy vývoja eurozóny a monetárna expanzia. Analýza súčasného stavu a vývoja po roku 2009, možnosti budúceho smerovania eurozóny. Program riadených bankrotov a nový menový blok. Fiškálna a transferová únia. Dôsledky rastu rozpočtového deficitu.