Právne aspekty ochrany spotrebiteľa - Veterníková, Mária, 1964-
Problematika ochrany spotrebiteľa v Európskej únii. Desať zásad ochrany spotrebiteľa v Európskej únii, ktoré v roku 2005 uverejnila Európska komisia. Slovenská právna úprava ochrany spotrebiteľa vrátane inštitucionálneho zabezpečenia ochrany spotrebiteľa.