[Zahraničnoobchodná politika EÚ v globálnom transnacionálnom prostredí svetového hospodárstva] - Kašťáková, Elena, 1974-
Recenzia na vedeckú monografiu , ktorá sa venuje prevažne významným aspektom zahraničnoobchodnej politiky EÚ a analýze vzájomných vzťahov, spolupráce, prínosom a problémom s rozvojovými krajinami Afriky, Karibiku, Tichomoria, Latinskej Ameriky a krajinami západného Balkánu s Európskou úniou.