Vnímanie environmentálneho označovania produktov spotrebiteľmi a marketingové stratégie a odporúčania pre slovenské podniky v rámci environmentálneho označovania pre zlepšenie ich postavenia na konkurenčnom trhu - Kličková, Šárka
Príspevok načrtáva históriu, vznik a podstatu environmentálnych značiek a najmä odhaľuje postoj spotrebitelov k nim. Odhaľuje, či sa jednotlivci snažia obmedziť krok po kroku svoj ekologický odtlačok a skutočne zvažujú dôsledky svojich nákupov.