Politický diskurz ako objekt výskumu politickej lingvistiky - Dulebová, Irina
Fenomén politického diskurzu ako predmet analýzy politickej lingvistiky ako nového interdisciplinárneho smeru výskumu vzniknutého na rozhraní viacerých humanitných a sociálnych vied.