Manipulácia ako prostriedok ovplyvňovania priebehu a výsledku obchodného rokovania - Helmová, Milena, 1954-
Správanie partnerov počas obchodného rokovania. Vedomé či nevedomé vytváranie tlaku na partnera. Manipulácia ako cielené, často skryté ovplyvňovanie správania partnera. Zvládanie vlastných emócií. Pravidlá fair play pri obchodnom rokovaní. Manipulatívne techniky. Protimanipulatívne techniky.