<Die> Sprache der Diplomatie als spezifische Fachsprache - Kužmová, Lucia
Jazyk diplomacie ako špecifický odborný jazyk. Špecifické odborné jazyky ako podskupina odborných jazykov, ktoré sú viazané na špecifiká danej krajiny, napr. na diplomatický protokol. Interdisciplinárny a interkultúrny prístup k špecifickému odbornému jazyku. Jazykové prostriedky v špecifickom odbornom jazyku.