Rasgos morfosintácticos del Español con fines especificos en contraste con el Eslovaco - Sánchez Presa, Mónica
Definícia pojmu odborný jazyk. Zoznam morfosyntaktických vlastností ekonomickej španielčiny ako odborného jazyka.