Princípy aplikácie medzinárodných zmlúv a zákona o dani z príjmov pri zdaňovaní príjmov v Slovenskej republike - Baštincová, Anna
Problémy priameho zdaňovania v rámci Európskej únie a možnosti ich riešenia. Metódy k zamedzeniu dvojitého zdanenia. Medzinárodné zmluvy ako nástroj vylúčenia dvojitého zdanenia.