Fond reprodukcie v účtovníctve subjektov verejnej správy - Kordošová, Alena, 1970-
Fond reprodukcie ako špecifický vlastný zdroj krytia majetku vybraných subjektov verejnej správy. Fond reprodukcie príspevkových organizácií. Fond reprodukcie verejných vysokých škôl. Účtovanie tvorby fondu reprodukcie vo verejných vysokých školách. Účtovanie použitia fondu reprodukcie.