Explikácia pojmu obchodný podiel podľa právnej úpravy v Slovenskej republike - Mateášová, Martina, 1979-
Vymedzenie pojmu obchodný podiel. Rozdiel medzi obchodným podielom a vkladom. Nadobudnutie vlastného obchodného podielu v súlade so zákonom.