Pripravenosť poisťovní v SR na akceptáciu podmienok Solventnosti II - Meluchová, Jitka, 1965-
Európsky systém finančného dohľadu. Nastavenie nových podmienok - Sloventnosť II. Pripravenosť slovenských poisťovní na Solventnosť II.