Transakcie medzi závislými osobami v rámci európskej spoločnosti a ich oceňovanie - Ondrušová, Lucia, 1981-
Charakteristika európskej spoločnosti. Možnosti založenia európskej spoločnosti. Oceňovanie transakcií medzi závislými osobami.