Informačná úloha individuálnej účtovnej závierky podnikateľov v SR - Szászová, Renáta
Ciele účtovnej závierky. Zverejňovanie individuálnej účtovnej závierky. Prehľad lehôt zverejnenia individuálnej účtovnej závierky podľa druhov v registri účtovných závierok. Register účtovných závierok.