Marketingové smerovanie projektov na prácu pre mladých - Čimo, Jozef
Problém nezamestnanosti a jeho riešenie. Vzťahy a väzby medzi predstaviteľmi akademického sektora a podnikmi. Príležitosti univerzít. Námety na rozvoj spolupráce fakúlt netechnického zamerania s podnikateľskou sférou. Zvyšovanie konkurencieschopnosti.