Tvorba kriterálneho mixu pre benchmarking webových stránok v oblasti optimalizácie pre vyhľadávacie nástroje (SEO) - Miklošík, Andrej
Voľba optimálnej kombinácie kritérií - kriterálneho mixu, ktorý bude priamo použiteľný pre realizáciu benchmarkingu webových stránok vo vybranom segmente v prostredí slovenského internetu.