Marketingový mix z pohľadu vzťahu podnik - zákazník - Francová, Zuzana, 1971-
Východiská vzťahu firma - zákazník. Charakteristika vzťahového marketingu. Marketingový mix a vzťah podnik – zákazník. Ukazovatele vzťahov medzi podnikom a zákazníkom vo väzbe na marketingový mix. Ukazovatele vzťahového marketingu v maloobchodnom podniku.