Knowledge Based Cloud - A New Approach to Knowledge Management Systems Architecture - Miklošík, Andrej
Nové prístupy k architektúre manažmentu znalostí. Oblak znalostnej bázy. Charakteristika oblaku znalostnej bázy a základné zložky. Použité výskumné metódy a materiály. KMS - knowledge management information systems. Oblak znalostnej bázy ako optimálny KMS organizačný model.