Rozpočet VS - Cingelová, Zuzana
Rozpočet sektora verejnej správy. Návrh rozpočtu vypracúva Ministerstvo financií v spolupráci s príslušnými subjektami verejnej správy. Rozpočtová klasifikácia. Rozpočty obcí a vyšších územných celkov. Spôsob spracovania návrhu rozpočtu verejnej správy na roky 2013-2015.