Zákon o energetike - Čintala, Peter
Nový zákon o energetike s účinnosťou od 1. septembra 2012. Podnikanie v energetike. Predpoklady podnikania fyzickej osoby (FO) alebo právnickej osoby (PO) v energetike. Ochrana odberateľov elektriny a plynu. Práva účastníka trhu s elektrinou a trhu s plynom. Zaistenie bezpečnosti dodávok plynu a elektriny. Úrovne krízovej situácie v plynárenstve. Všeobecný hospodársky záujem v energetike. Pôsobnosť orgánov štátnej správy v energetike.