Národná sústava povolaní (NSP) - účinný nástroj zvyšovania produktivity súčinnosťou všetkých účastníkov trhu práce v SR - Kavec, Ján
Základný kameň Národnej sústavy povolaní (NSP). Štandardizovaná forma Registra zamestnaní vytvoreného z národných štandardov zamestnaní (NŠZ). Schéma organizačného zabezpečenia NSP.