Peripetie současného norského stranického systému - Ruščák, Andrej
Systém nórskych politických strán. Čo je pre občanov dôležité a čo im politické strany v tomto smere ponúkajú. Sociálni demokrati a ich kontroverzní vládni partneri. Roztrieštená opozícia. Vzťah k Európe a migrácii.