Methodology for the identification of managerial competencies in knowledge-based organizations - Königová, Martina
Identifikácia manažérskych kompetencií v znalostných organizáciách v Českej republike. Teoretické prístupy k manažérskym kompetenciám, modely kompetencií a znalostné spoločnosti. Navrhovaná metodológia pre identifikáciu manažérskych kompetencií (11 krokov). Využitie manažérskych kompetencií na dosiahnutie konkurenčných výhod v rôznych oblastiach ekonomiky, ako aj v riadení poľnohospodárstva.