Kvantitatívne metódy v priemyselných podnikoch - Hrablik Chovanová, Henrieta
Uplatňovanie metód a nástrojov operačnej analýzy v riadení podnikov. Využívanie kvantitatívnych metód v podnikoch. Manažéri a ich schopnosť rozhodovať sa.