Inzerovat regionálně se může vyplatit - Meravá, Tereza
Fungovanie regionálnych televízií v Českej republike. Potenciál inzercie v regionálnej televízii. Záujem divákov a regionálne vysielanie. Výhody inzerovania v regionálnej televízii. Snaha o individuálny prístup. Neistá efektívnosť regionálnej kampane.