Olympiády, svadby a reorganizácie - Kaštier, Vladimír
Kvalita projektového riadenia na Slovensku medziročne rastie. Projektov, ktoré sa museli zastaviť, je minimum. Klesol počet projektov orientovaných na znižovanie nákladov, narástol podiel projektov vývoja a uvádzania nových produktov na trh. Medzi najčastejšie realizované projekty patrí modernizácia IT a reštrukturalizácia podnikových procesov. Niekoľko tipov pre podnikateľov a manažérov, ako zlepšiť kvalitu projektového riadenia.