Před 10 lety to byla nákupní anomálie - Bohuněk, Bohuslav
Prvé e-shopy v Českej republike začali vznikať na prelome tisícročia a dnes ich je okolo 35000. Kto najviac nakupuje. Čo sa nakupuje. Akým spôsobom sa tovar doručuje. Čím lákajú e-shopy. Očakávania zákazníkov. Budúcnosť e-shopov.