Pohreb priveľmi nafúknutého strašiaka - Haluza, Ivan
Koncepcia rozvoja biopalív a EÚ. Bruselu učarovali nové biopalivá, ktoré ešte nikto nevidel. Biopalivá a zdražovanie potravín. Výroba biopalív v EÚ. Producenti ropy sa tešia - na európskom trhu im biopalivá ďalšie percentá dosť dlho brať nebudú.