Hlavně ne růžovou, homosexuály uráží - Meravá, Tereza
Homosexuáli ako cieľová skupina. Spotrebiteľské správanie tejto cieľovej skupiny. Správna marketingová komunikácia. Tlač a internet ako najrozšírenejšie komunikačné kanály. Na čo klásť dôraz a čo je úplne nevhodné. Svetové značky gay friendly orientované.