Konateľ spoločnosti - Višňovec, Ignác
Konateľom spoločnosti môže byť len fyzická osoba. Konateľ spoločnosti je jedným z jej výkonných orgánov, ktorého právom a povinnosťou je riadiť spoločnosť a za spoločnosť konať. Zodpovednosť konateľa za škodu. Sociálne a zdravotné poistenie konateľa. Viacnásobný zmluvný vzťah.