Argumentácia a obchodné rokovania - Helmová, Milena, 1954-
Cieľom obchodných rokovaní je dosiahnutie dohody a získanie obchodnej zmluvy. Ich dosahovanie je často sťažené skutočnosťou, že negociátori majú rozdielne názory na vecnú stránku a nenachádzajú zhodu. Z tohto dôvodu zaujíma v procese vyjednávania významné miesto technika argumentácie.