Prínosy a riziká teambuildingu - Jarošová, Jana
Význam dobrej spolupráce zamestnancov pre podnik. Ak ľudia v tímoch nevedia spolupracovať alebo sú nevýkonní, manažéri často hľadajú východisko v teambuildingu. Systém teambuildingových akcií funguje na troch základných pilieroch: zážitok, spätná väzba, nová skúsenosť.