Aktuálne z autorského práva - Adamová, Zuzana
Regulácia kolektívnej správy autorských práv a erurópska úroveň úpravy. Prijatie novej zmluvy Svetovej organizácie duševného vlastníctva (WIPO) o ochrane umeleckých výkonov v audiovízii. Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2001/29/ES o povolení nositeľa práv a služieb poskytovateľa.