Determinanty prínosu outsourcovania služieb vo verejnom sektore - Mikušová Meričková, Beáta
Teoretické východiská outsourcovania služieb vo verejnom sektore. Kvantifikácia faktorov efektívnosti kontrakt manažmentu. Multikriteriálne hodnotenie efektívnosti outsourcovania pomocných služieb vo verejnom sektore. Testovanie vzájomného vzťahu prínosu, či efektívnosti outsourcovania od faktorov odvíjajúcich sa od riadenia zmluvného vzťahu.