Podnikatelský inkubátor jako nástroj podpory malého a střeního podnikání - Procházková Taušl, Petra
Vymedzenie pojmu podnikateľského inkubátora a jeho úloha v ekonomike malého a stredného podnikania. Manažment podnikateľských inkubátorov. Význam podpory inkubátorov.