Assessment of air quality in Slovakia accordance with the target of Europe 2020 - Spišáková, Emília, 1983-
Kvalita ovzdušia, znečistenie ovzdušia na Slovensku vzhľadom na ciele Európskej únie v tejto oblasti do roku 2020. Rozsah znečistenia ovzdušia v regiónoch Slovenska.