Vybrané aspekty investičního rozhodování (poznatky z empirických výzkumů) - Švecová, Lenka
Empirické výskumy investičného rozhodovania. Uplatňované kritériá investičného rozhodovania. Klasifikácia kritérií investičného rozhodovania.