Výkaz o finančnej situácii podľa IFRS pre malé a stredné podniky členenie majetku - Ješš, Michal, 1986-
Problematika obežného a neobežného majetku. IFRS pre malé a stredné podniky. Prevádzkový cyklus ako obdobie medzi obstaraním majetku na účely jeho spracovania a jeho realizácie vo forme peňazí alebo peňažných ekvivalentov.