Význam a miesto maloobchodných značiek z pohľadu výrobných spoločností - Pčolinská, Lenka
Význam maloobchodných značiek pre výrobné spoločnosti. Výsledky prieskumu medzi výrobcami, v ktorom sa analyzovali dôvody vedúce výrobcov k tomu, že sa rozhodnú vyrábať vlastné produkty predávané pod značkou obchodníka. Výsledky odkrývajú aj obchodné vzťahy medzi výrobnými spoločnosťami a obchodnými reťazcami.