Dopady použitia základného prístupu interných ratingov na finančnú výkonnosť komerčnej banky - Belás, Jaroslav
Interné ratingové modely na riadenie úverového rizika v komerčných bankách. Validácia interných ratingových systémov. Interné ratingové modely a ich vplyv na finančnú výkonnosť banky.