Prezentácia účtovnej závierky podľa IFRS pre malé a stredné podniky frekvencia zostavovania a konzistentnosť účtovnej závierky - Ješš, Michal, 1986-
Povinnosť účtovných jednotiek zostavovať účtovnú závierku, vrátane porovnateľných informácií, minimálne raz ročne. Skutočnosti, ktoré je účtovná jednotka povinná zverejniť, ak prezentuje kratšie alebo dlhšie obdobie.